интегрирани кола

интегрирани кола

интегрирани кола

Малина камера ноќ визија камера посветен на инфрацрвена светлина 3w висока моќност ноќ визија за мониторинг на инфрацрвена пополнете

DEN 117.12

работи на принцип : LED одбор и камерата PCB одбор шасија со заклучување може да се користи заедно (малина п